Hei!
I går laget vi kyllingsalat til middag! Sunt og godt, to fluer i en smekk!!
I går ble det dette hos oss:
Isberg og hjertesalat.
Gulrot
Agurk
Sukkererter
Tomat
Salatbønner
Kokte egg
Pastaskruer
Kylling
Greit å ha alt i boller, så kan man forsyne seg av det man liker..
Dressing:
1 boks lettrømme
1 pk græsk mix fra Knorr
1 hvitløk fedd
1/2 ts karri
Hvitløkbrød:
3,5 dl vann lunkent
1 ts honning
1/2 pk gjær
2 dl havregryn
5 dl hv.mel
100 g smør
1 fedd hvitløk
100 g revet ost
Lag vanlig gjærdeig. Kjevle ut som til kanelsnurrer. Smør utover smør som du har rørt sammen med hvitløk (bruker vitløkpresse) , og dryss over ost.
Rull sammen og hev ca 1/2 time.
Jeg steker på varmluft 200 gr. til brødet er gyllent.
Heldigvis ble det nok igjen til lunsj i dag også!
Her regner det i dag, så det er mest innesysler på oss!
Mannen i huset har startet på å male tak i gangen. Gleder oss til det blir litt lysere der.
Klem fra Vigdis
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar