lørdag 15. februar 2014

Kyllingsalat

Sunt kan være godt!


 Hei!

I går laget vi kyllingsalat til middag! Sunt og godt, to fluer i en smekk!!



Man tager hva man haver..

I går ble det dette hos oss:
Isberg og hjertesalat.
Gulrot
Agurk
Sukkererter
Tomat
Salatbønner
Kokte egg
Pastaskruer
Kylling





Greit å ha alt i boller, så kan man forsyne seg av det man liker..









I tillegg laget  vi dressing og hvitløk brød


Dressing:

1 boks lettrømme
1 pk græsk mix fra Knorr
1 hvitløk fedd
1/2 ts karri

Hvitløkbrød:

3,5 dl vann lunkent
1 ts honning
1/2 pk  gjær
2 dl havregryn
5 dl hv.mel

100 g smør
1 fedd hvitløk
100 g revet ost

Lag vanlig gjærdeig. Kjevle ut som til kanelsnurrer. Smør utover smør som du har rørt sammen med hvitløk (bruker vitløkpresse) , og dryss over ost.
Rull sammen og hev ca 1/2 time.
Jeg steker på varmluft 200 gr. til brødet er gyllent.





Heldigvis ble det nok igjen til lunsj i dag også!







Her regner det i dag, så det er mest innesysler på oss!
Mannen i huset har startet på å male tak i gangen. Gleder oss til det blir litt lysere der.


Klem fra Vigdis 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar